dijous, 15 de maig del 2014

Veler Laberint - Recorregut per la poesia de Joan Salvat-Papasseit

Com a continuació del taller d'introducció a la poesia de Joan Salvat-Papasseit celebrat el dia 20 de març, Veus Poètiques imparteix a la Biblioteca Central d'Igualada un taller que recorre la poesia d'aquest poeta avantguardista català.
    Com el taller anterior, en aquest també es tracta d'obtenir les claus per entendre l'obra del poeta a partir de la seva biografia. L'activitat està adreçada al públic en general, sense que calgui haver assistit al primer taller per aprofitar-la al màxim, perquè repassarem els principals trets de la vida i l'obra de Salvat-Papasseit que hi vam tractar, però està pensada especialment per a membres de clubs de lectura i totes aquelles persones que se senten atretes per la poesia però mai no han gosat llegir-ne perquè la troben críptica, de comprensió difícil. L'objectiu des tallers de Veus Poètiques és fer que els assistents saltin aquest obstacle i puguin gaudir plenament d'aquest gènere literari.

  
LLOC: Biblioteca Central d'Igualada (Plaça de Cal Font, s/n)
DATA: 5 de juny de 2014
HORA INICI.............: 19:00
HORA FINALITZACIÓ: 20:30
INSCRIPCIONS: personalment a la Biblioteca Central d'Igualada abans del mateix 5 de juny (vegeu horaris clicant aquí)
APORTACIÓ: 6 €

    Activitat organitzada conjuntament amb la Biblioteca Central d'Igualada i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada i l'APLEC (Associació Promotora de la Llengua Catalana).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada